lauantai 29. joulukuuta 2012

Royal- suklainen jouluhalko






Sly21 kierroksella mukana olevat saivat kaikki postissa Royal-suklaapatukoita, kokki Vesa Parviaisen suklaisen reseptin, ja haasteen osallistua jouluhalon leivontatalkoisiin. Täältä löytyy muut samalla ohjeella jouluhalon tehneet.

Royal-kääretorttu

torttupohja:
4 munaa
1,5 dl sokeria
1 dl vehnäajuhoja
0,5 dl perunajauhoja
3 rkl kaakaojauhetta
1 tl leivinjauhetta
- vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi
- sekoita kuivat aineet keskenään, siivilöi vaahtoon, sekoita tasaiseksi
- levitä uunipeltille, paista 180c, noin 10min
- kääri lämmin pohja pyyhkeen avulla rullalle ja anna jäähtyä

täyte:
80g voita
3,5 dl tomusokeria
3 Royal maitosuklaapatukkaa (punainen)
3 rkl kaakaojauhetta
120g maustamatonta tuorejuustoa
- vaahdota huoneenlämpöinen voi tomusokerin kanssa
- lisää sulatettu suklaa, kaakaojauhe ja tuorejuusto
- vatkaa tasaiseksi ja pidä huoneenlämmössä

suklaakuorrutus:
8 Royal-tummasuklaapatukkaa (sininen)
2 dl kermaa
- kiehauta kerma ja kaada paloiteltu suklaa päälle
- anna suklaan sulaa ja sekoita tasaiseksi ja kiiltäväksi
Kääretortun kokoaminen:
- avaa rulla, levitä täyte ja kääri takaisin rullalle
- tasoita päät, levitä kuorrutus, voit tehdä esim. haarukalla kuvioita
- koristele
- tässä koristeena karpaloita, valkoisia suklaasydömiä, punaista koristeglitteriä ja Royal-maitosuklaanpalasia

4 kommenttia:

  1. Hieno toteutus !
    Teamillä on pähkäiltävää.

    Hyää vuoden loppua ja hauskaa siirtymistä uuteen entistä parempaan vuoteen 2013 !

    VastaaPoista
  2. Hieno kääris myös täällä =)

    Oikein Hyvää Uutta Vuotta!!

    VastaaPoista
  3. Hienoja toteutuksia blogit pullollaan :)

    VastaaPoista
  4. Nam...vesi herahtaa jo kielelle!

    VastaaPoista