DOUBLE CHOCOLATE CAKE
Pohja:
120 g valkosuklaata sulatettuna
310 g voita
1kkp sokeria
4 munaa
1 1/5 kkp vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
4 rkl kaakaojauhetta
* kuumenna uuni 180 asteeseen
* Vaahdota voi ja sokeri, lisää munat
* sekoita varovasti joukkoon keskenään sekoitetut kuivat aineet ja sulatettu suklaa
* Paista noin 1h, anna jäähtyä, täytä ja /tai kuorruta
Täyte: Tämän jätin tällä kertaa pois, täyte tekee kakusta ylellisen suklaisen.
100g tummaa suklaata sulatettuna
60g voita
2 rkl kaakojauhetta
* Vaahdota voi valkoiseksi, lisää joukkoon tomusokeri ja suklaasula. Sekoita tasaiseksi, täytä kakku.
Kuorrutus: ( tämä ei kuulu alkuperäiseen ohjeeseen, lapset toivoivat suklaakuorrutusta, ja sitä sitten tehtiin)
1 levy tummaa suklaata
loraus kermaa
loraus siirappia
1 rkl voita
* sulata suklaa ja voi, kuumenna kerma. Sekoita kaikki ainekset sekaisin ja kuorruta kakku hitaasti valellen.
Herkullisen näköinen kakku :P
VastaaPoistaSuklaakakku maistuu säällä kuin säällä =)
VastaaPoista......samaa mieltä hiirenkolossakin...satoi tai paistoi !
VastaaPoista