keskiviikko 12. syyskuuta 2012

Synttäripaketti salaiselta leivontaystävältä

On tainnut olla jotain oikein erityisiä pikkulintuja liikkeellä...

Syyskuun paketissa oli jotakin laitettu erikseen paperin sisään.Lupa oli avata paketit vasta oikeana päivänä. Tänään, 12.9 on se "oikea" päivä, minun synttäripäivä, ja avasin paketin suuren jännityksen vallassa.
Täytyy sanoa, että kyllä oli niin nappiin osunut paketin sisältö, ettei olisi voinut enää parempaa toivoakkaan:


Miten tiesitkin, parini, laittaa pakettiin juuri niitä juttuja, joita olen viimeaikoina leivontapuodeista ja kirjakaupoista katsellut kaihoisasti?

Tuo Suklaa- kirja on aivan ihana! Kaunis katsella ja reseptit houkuttelevat kokeilemaan uusia leipomuksia!

Noita koristelusabluunoita olen jo pitkään ihastellut, hauskaa nyt päästä niitä kokeilemaan!

Sattumalta juuri noita isoja lehtimuotteja katselin viimeksi piparimuottihyllyssä - sillä kertaa ne jäivät hyllyyn, ja  nyt sitten sain ne! Täyty kyllä kehua salaisen leivontaystäväni tuuriakin tässä asiassa, sillä hän osasi valita juuri sellaiset piparimuotit joita minulla ei ole. Edellisessä blogissani vuodatuksessa olin muottini (joita on noin sata tai sinne päin) kuvannut, mutta koska siellä ei ole kuvia näkyvissä, ei tuosta postauksesta ole juurikaan ollut tässä hyötyä. Sattumalta sain viimevuoden syyskuun sly- paketista pieniä Wiltonin lehtimuotteja, joten sikälikin aika hauskaa! (Täytynee tehdä lokakuun inventaario piparimuoteista)

Parini on siis ihan selvästi joko synnynnäinen salapoliisi, tai sitten taitavat jo joulutontut tai muut pikkuystävät liikuskella täällä nurkissa vakoilemassa hänen laskuunsa.... ;D

Suuret kiitokset ja halaukset sinulle, kultainen salainen leivontaystävä!!!

5 kommenttia:

 1. Oi kun ihanan synttärilahjan oletkaan saanut sly:ltasi. Itse tilasin vähän aikaa sitten noi lehti-keksimuotit ja viime vuonna sly-paketista sain tuollaiset koristelu sabluunat :)

  VastaaPoista
 2. Onnea synttäripäivänä! :)
  Ihanan lahjan oot saanut :)

  VastaaPoista
 3. Paljon onnea synttäreiden johdosta! Ihana paketti :)

  VastaaPoista
 4. Onnittelut vielä kerran!
  Tuo suklaa kirja on odottanut onnellista uutta omistajaa jo pitkään kaapissa ja nyt se tosiaan löysi uuden onnellisen kodin :)

  VastaaPoista
 5. Kiva paketti :) tuosta riittää iloa pitkäksi aikaa.

  VastaaPoista