lauantai 18. toukokuuta 2013

Toukokuun paketti (sly23)


Sain hurjan kivan paketin, ajatuksella kootun ja koristelu- teeman mukaisen. Kyllä tämä salaisen leivontaystävän paketin saaminen on kuin joulu olisi kokoajan. Kyllä se paketti on aina avattava heti kun se saapuu, autossa postin parkkipaikalla tai sitten viimeistään heti kun paketti pääsee kotiin. Tämä paketti tulikin ihan kotiovelle toimitettuna, mikä oli ihan mahtavaa, muuten olisi mennyt paketin saanti ensiviikkoon.Paketissa oli:
- kaunis kortti tervehdyksineen
- ohjeet vaahtokarkkimassaan, kandeerattuihin kukkiin ja mansikkaviinereihin slurps!
Vaahtokarkkimassaa olenkin joskus kauan sitten kokeillut, ja tosi hyvä että sitä tulee nyt kokeiltua uudelleen. Se olikin ainut massa kaikista kaulittavista massoista joka maistui meidän perheen jäsenille. Käyttäisin mieluusti muitakin massoja, mutta jostain syystä ne eivät makunsa puolesta kelpaa meidän joukolle. Kiitos siis ohjeesta sly:ni !!!!
- minivaahtokarkkeja
- tomusokeria
- viinerivuokia
- vaniljatankoja
- suklaatikkari

Innolla odotan että pääsen kaikkia ohjeita ja aineksia kokeilemaan!
Iso kiitos ja halaus sinulle salainen ystäväni!!! 
Kiitokseksi kuva metsämansikoista. :)5 kommenttia:

 1. Ihanaa, että tuo vaahtismassa juttu osui :) Mä vähän pelkäsin, että sohaisen johonkin "kiellettyyn" :) Sentäs oli plan b suunniteltu tavaroille mitä lähetin :)

  Ensi kuussa jatketaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. juu, tosi hyvin osui! Ja muutenkin ihana paketti! Tosi hyvä kun tulee vaahtismassaa taas kokeiltua uudelleen. ei nuo muutkaan massat kiellettyjä ole, käyttäisin niitä mieluusti, mutta turhauttaa, kun semmoisilla päällystetyt leipomukset jää syömättä, niin en ole viitsinyt käyttää. :)
   Jännityksellä odotan ensikuuta! ;)

   Poista
 2. Ihana paketti =)ja ohjeet kuulostavat kivoilta =)

  VastaaPoista
 3. Pitääpä itsekin kokeilla vaahtokarkkimassaa joskus! Itse en sokerimassan mausta myöskään niin välitä.. :) Ja ihka oikeita vaniljatankojakin pitää kokeilla joskus!:) Kivoja ideoita saa muidenkin paketeista omien pakettien lisäksi! :)

  VastaaPoista
 4. Ihana paketti, nuo minivaahtikset on ihania.

  VastaaPoista